DR. DE KERPEL | CLINIC2.BE

Dokter De Kerpel, uw plastisch chirurg

Dr. Wim De Kerpel (1971) studeerde Geneeskunde aan de Katholieke Universiteit te Leuven. In 1995 trok hij voor een zestal maanden naar Zuid-Afrika om er stage te lopen.
Hij werkte er in het Tygerberg Ziekenhuis aan de University of Stellenbosch (www.sun.ac.za) en aan de University of Natal in Durban (www.ukzn.ac.za).

Na zijn studies Geneeskunde specialiseerde Dokter De Kerpel zich van 1996 tot 2001 in de Algemene Heelkunde. Deze opleiding werd gevolgd aan het  Universitaire Ziekenhuis Gasthuisberg te Leuven (1996-1997); AZ Sint-Lucas te Assebroek (1997-1998) en het AZ Imelda te Bonheiden (1998-2001).

Van 2001 tot 2004 specialiseerde Dokter De Kerpel zich verder in de Plastische; Reconstructieve en Esthetische Heelkunde.
Het eerste opleidingsjaar tot Plastisch Chirurg (2001-2002) werd gevolgd aan het Nottingham City Hospital te Nottingham, UK (www.ncht.org.uk); alsook aan de The Park Private Hospital. In de City Hospital lag de nadruk  op handchirurgie, microchirurgische borstreconstructies en reconstructies na ongevallen of kankerchirurgie. In de Park Hospital lag de nadruk op esthetische procedures zoals oogleden, facelifts en liposucties.

De laatste twee opleidingsjaren (2002-2004) werden gevolgd aan het AZ St Jan te Brugge. Hier lag de nadruk op reconstructies bij huidkanker; correcties na vermageringsheelkunde (buikwandcorrectie, dijlift, armlift,…) en de algemene esthetische chirurgie (borstvergroting, liposuctie, facelift).

In September 2004 startte Dokter De Kerpel de dienst Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde van het AZ Alma; waar hij tot heden nog steeds Diensthoofd is.

In Januari 2007 startte hij Clinic2.be te Sijsele; een private kliniek voor Plastische en Esthetische consultaties en/of behandelingen.

Dokter De Kerpel neemt jaarlijks actief deel aan talrijke nationale en internationale seminaries, workshops en congressen.

Dokter De Kerpel is lid van verschillende verenigingen waaronder:

  • Fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum
  • Royal Belgian Society For Plastic Surgery.

Dokter De Kerpel is gehuwd met Evelyne Vanpoucke en de trotse vader van Delphine en Guillaume. 

Interesse of zin in een vrijblijvend gesprek met Dokter De Kerpel?
Maak nu uw afspraak!
meer info